Deel deze pagina

VAN DE WANDELCLUBS

7 december

(LET OP, WOENSDAG). Lunch in het Panbos. Het was vorig jaar echt leuk en dus voor herhaling vatbaar. De langere afstandlopers gaan erheen wandelen en wij met de fiets of auto.

Rond 12.00 uur daar, dus wij starten om 10.30 uur bij de Ichtuskerk en met de auto of fiets erheen. Daar nog een wandeling door het Panbos maken en dan weer gezellig eten met elkaar, dus ook samen met de andere groep.

Voorlopig  voorstel voor de langere wandelingen 1e halfjaar 2023

3 januari

7 februari

7 maart

4 april

2 mei

6 juni

4 juli

NOORDWIJK. Start om 9.15 uur bij het fietsenrek op het parkeerterrein Noordduinen. We lopen via het duinpad naar de Boulevard van Noordwijk, drinken daar koffie. We kunnen per bus terug en/of al wandelend.

WASSENAAR. Start om 9.15 uur bij de Ichtuskerk om per fiets of auto naar Wassenaar te gaan. We lopen vanaf het Raadhuis aan de Raadhuislaan 22 een stukje van de Landgoederenroute en drinken koffie in het dorp.

OEGSTGEEST. Start om 9.15 uur bij de Ichtuskerk. We wandelen de Jan Wolkers Wandeling (6 km) en komen langs gebouwen/plekken die met de schrijver te maken hebben. Deze wandeling begint bij kasteel Oud Poelgeest.

NOORDWIJK. Start om 9.15 uur op het terrein van de Willem v.d. Berghstichting, oftewel `s Heeren Loo. Via de hoofdingang rechtdoor tot het grote gebouw Plein 6. Rechts van dit gebouw bij het parkeerterrein is de start. We gaan de Veldzichtroute lopen (6,7 km) en evt. nog een rondje over het terrein. Hopelijk zien we kleurige bollenvelden! We kunnen daar ook koffie drinken!

NOORDWIJK. Om 9.00 uur verzamelen per fiets of auto bij Lidl aan de Melkweg. We willen de Max Liebermann (kunstschilder die in Noordwijk heeft gewoond en gewerkt) route gaan lopen. We lopen vanaf de Bronckhorststraat door Noordwijk, drinken koffie aan de Boulevard en via via lopen we weer terug. Deze route is 10 km en is ook te verkorten.

KATWIJK. Start om 9.00 uur bij de Ontmoetingskerk om de Waterlooproute te wandelen. Deze route (die 10 km is maar evt. te verkorten) leidt ons langs een aantal punten die de Katwijkse relatie met water in beeld brengt.

HAARLEM. De bedoeling is om samen met de andere wandelaars een stadswandeling te maken. Informatie volgt nog.

Wandelclub Kletsen, Kuieren en Koffiedrinken

Onze traditionele Boulevardwandeling. We starten om 9.15 uur bij Villa Allegonda aan de Noordboulevard en drinken later koffie bij Bakkerij van Maanen in de Princestraat.

3 januari

7 februari

7 maart

4 april

2 mei

6 juni

9.15 uur starten bij de Beslagkom aan de Zwaaikom. Dan lopen we een rondje Oude Rijn, steken de brug weer over nabij het Hoornesplein en via de uitwatering wandelen we weer terug naar de Beslagkom waar we koffie gaan drinken.

9.00 uur Kachelduinwandeling Duindamseslag in Noordwijkerhout. Koffie drinken bij Beuk Golfcentrum.

Station Leiden. Vanaf hier lopen we een gedeelte van de Singelwandeling.

Duinwandeling. Start bij Quick Boys terrein en van daaruit een wandeling in de zuidduinen. We gaan koffie drinken bij het Strandhuys.

Tuinen rondom Museum Voorlinden of Meijendel.

4 juli

Stadswandeling in Haarlem samen met de andere wandelclub. Met bus en trein erheen. Nog nader in te vullen.

1 augustus

Katwijk-Noordwijk. Pad en/of Strand.