PROGRAMMA 2E HELFT 2023

12 december

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Een bijzondere afsluiting van dit seizoen. Mw. Huggers werkt met ezels en gaat vaak lang en ver met ze op stap. Ik heb met haar en de ezels ook een wandeling gemaakt in Overijssel.

PROGRAMMA 1E HELFT 2024

9 januari 2024

Een korte lezing over het werk van de CliniClowns verzorgd door Wilma de Groot.

Na de lezing een gezellig samenzijn om het glas te heffen en te proosten op het nieuwe jaar!


De Criminele autobiografie. Dhr. Dekker schreef een boek over dagboeken en memoires van misdadigers en andere wetsovertreders uit de afgelopen 4 eeuwen.

Een bijzonder verhaal


23 januari

13 februari

Dhr. van Eck is weer te gast. Hij vertelt nu over de Wereldreligies.

Mw. Regnerus is zowel beeldend kunstenaar als schrijver. Zij werd o.a. bekroond met de VPRO Bob den Uyl-prijs voor het boek Het geluid van vallende sneeuw en andere nominaties. Over haar boek Nachtschrijver schreef de Volkskrant: haar zinnen zijn als stukjes glas, zo geslepen dat ze glinsteren wanneer het licht van je aandacht erop valt.


27 februari

12 maart

26 maart

De Algemene Ledenvergadering.

Na de vergadering komt Bert van der Meij, ons welbekend van Kappie. Hij heeft van alles in petto voor ons. Voor de pauze over Kijken en daarna een Kappie Quiz.

Het zal een vrolijk geheel zijnOok eerder te gast geweest dhr. Smit. Hij beloofde ons de lezing over Leiden, Laken- of Dekenstad.

9 april

23 april

Eva Jinek. Zo bekend van de TV! Dat wordt een verrassing.

 

De Lintjesregen staat weer voor de deur. Over die Lintjesregen vertelt Teus Méjan, werkzaam voor de Kanselarij, alles over Koninklijke onderscheidingen.

Een kijkje achter de schermen.

LEZINGEN 2E HELFT 2024


10 september

Kom in mijn tuin, zo noemt dhr. Grimme zijn verhaal. Daar is veel over te vertellen maar wat weten we eigenlijk over de heidevelden in Nederland?