VAN DE WANDELCLUB

 

Berichtje van de wandelclub. mei 2021

Lieve dames,

Lang niet gezien maar ik hoop dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn en nog op kleine schaal met wandelvriendinnen op pad gaan.

Dat is goed te doen en geeft weer energie. Mijn lieve man Jaap  is in september overleden en een wandeling met iemand heeft me vaak goed gedaan en weer een fijn gevoel gegeven.

Het is nu echter nog niet te zeggen waar en hoe we met een groepje weer kunnen koffiedrinken dus wachten we het nog maar even af. Als het mogelijk is sturen we wel een berichtje rond.

Als 1e wandeling denk ik aan Meyendel /Wassenaar met dat heerlijke terras daar en dan op 7 september. Maar, zoals gezegd, we houden het in de gaten.
We zullen ons moeten aanpassen aan de geldende regels.

Leuke herinneringen…dat zeker…

Hartelijke groeten van
Janny van der Plas       4016367  of 0653729600
Hannie Broekhoff          4031414  of 0619057433

Katwijk, 4 mei 2021-05-04

De wandelclub bestaat 15 jaar.

Wandelen, heerlijk, ontspannend en lekker buiten.
Soms in de kou,soms in de zon of in de regen. De wandelclub is jarig, ze wordt 15 jaar.

We hebben genoten van fijne wandelingen, op allerlei plaatsen, zoals op het strand, in de duinen en in de stad.

Nu we door corona niet meer kunnen wandelen en niet meer gezellig samen koffie kunnen drinken op een terrasje merken we pas wat we missen. Hopelijk kan dat binnenkort weer.

15 jaar geleden werd gevraagd wie voelt er voor om te wandelen?
Ik gaf me op. Toen kwam de vraag: wil jij helpen de club op te richten. Zo begon voor mij de wandelclub.

In het begin met nog maar weinig mensen, maar al snel kwam er zelfs een wachtlijst. Fijne wandelingen, we hebben heel veel gezien en beleefd en heel wat afgepraat. Enkele gezellige, bijzondere belevenissen tijdens de wandelingen.

  1. We liepen op een mooie morgen op het strand in Katwijk. We genoten van de stilte en de heldere, frisse lucht. Maar de stilte werd ruw verstoord want ineens verschenen er tractoren op het strand; het Boerenprotest.
  2. In het voorjaar liepen we in Warmond naar de ruïne. Daar waanden we ons in de Keukenhof met prachtige velden met crocussen en sneeuwklokjes.
  3. De grachtenwandeling in Utrecht. We hadden van te voren geen restaurant besproken. Een mooie leerzame tocht maar na een poosje werden we moe en hongerig. Op dat moment zagen we ineens een mooi plekje onder de bomen, middenin de stad. We genoten daar van een heerlijke hap en voldaan vervolgden we onze wandeling.

 Dit zijn zomaar een paar van de belevenissen. Zo genoten we in Haarlem, Den Haag, Breda ,Alkmaar , Delft, Noordwijk, Dordrecht,Leiden, Wassenaar en Katwijk.
We hopen dat het binnenkort weer kan.
Fijn dat Janny en Hannie nu de club leiding geven en dat doen ze nu  al 5 jaar. Dank jullie wel en hartelijk gefeliciteerd.

Ik hoop dat jullie het nog lang mogen doen zodat de club misschien nog 15 jaar vol maakt. Wie weet naar welke mooie plekjes jullie ons nog kunnen brengen.

Hartelijke groeten,
Heleen Wielemaker.