Deel deze pagina

VAN DE WANDELCLUBS

Voorlopig  voorstel voor de langere wandelingen 1e halfjaar 2023

4 april

2 mei

6 juni

NOORDWIJK. Start om 9.15 uur op het terrein van de Willem v.d. Berghstichting, oftewel `s Heeren Loo. Via de hoofdingang rechtdoor tot het grote gebouw Plein 6. Rechts van dit gebouw bij het parkeerterrein is de start. We gaan de Veldzichtroute lopen (6,7 km) en evt. nog een rondje over het terrein. Hopelijk zien we kleurige bollenvelden! We kunnen daar ook koffie drinken!

NOORDWIJK. Om 9.00 uur verzamelen per fiets of auto bij Lidl aan de Melkweg. We willen de Max Liebermann (kunstschilder die in Noordwijk heeft gewoond en gewerkt) route gaan lopen. We lopen vanaf de Bronckhorststraat door Noordwijk, drinken koffie aan de Boulevard en via via lopen we weer terug. Deze route is 10 km en is ook te verkorten.

KATWIJK. Start om 9.00 uur bij de Ontmoetingskerk om de Waterlooproute te wandelen. Deze route (die 10 km is maar evt. te verkorten) leidt ons langs een aantal punten die de Katwijkse relatie met water in beeld brengt.

4 juli

HAARLEM. De bedoeling is om samen met de andere wandelaars een stadswandeling te maken. Informatie volgt nog.

Wandelclub Kletsen, Kuieren en Koffiedrinken

4 april

2 mei

6 juni

Station Leiden. Vanaf hier lopen we een gedeelte van de Singelwandeling.

Duinwandeling. Start bij Quick Boys terrein en van daaruit een wandeling in de zuidduinen. We gaan koffie drinken bij het Strandhuys.

Tuinen rondom Museum Voorlinden of Meijendel.

4 juli

1 augustus

Stadswandeling in Haarlem samen met de andere wandelclub. Met bus en trein erheen. Nog nader in te vullen.

Katwijk-Noordwijk. Pad en/of Strand.